Artistes

Núria S. Lacambra

Núria S. Lacambra

Resideix a Rubí
Tel.:654578782
nurialacambra@gmail.com
Currículum
www.nurialacambra.net

Núria S. Lacambra és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, on s’especialitzà en pintura. Comença a pintar des que té consciència i el constant treball d’experimentació l’ha portat cap a l’expressionisme abstracte. En aquest estil se sent totalment realitzada, potser per la seva personalitat inquieta, intuïtiva i emocional.

Neix a Barcelona i es llicencia en Belles Arts (especialitat pintura) a la Universitat de Barcelona (1981-86). Durant el període 1987-88 exerceix com a professora d’història d’art a l’Escola Municipal de Belles Arts de Rubí. El 1987 rep una Beca de la Direcció General de Promoció Cultural, Departament de Cultura. Realitza un curset sota la direcció de Tom Car, l’estiu 1980 a l’Escola Municipal de Sant Cugat del Vallès. I, sota la direcció Pascual Fort realitza un curs de gravat. Exposa i participa a diferents mostres nacionals i internacionals. En l’actualitat continua elaborant el seu llenguatge pictòric mitjançant un procés expressionista abstracte.

Standard

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *